Biztos így kell ezt?
2020. május 28. írta: Amigarockwell

Biztos így kell ezt?

20200528kukifeju.jpgAzt írja a zindex, hogy meg fogok döbbenni ezen:

Meg fognak döbbenni, mármint úgy értem, tényleg nagyon meg fognak döbbenni, ha megtudják, mennyibe kerül elkészíteni Az Igazság Ligája rendezői változatát

Na amikor először megláttam kb 100 millióra gondoltam, bár picit túlzónak éreztem de miért ne. Tuti behozná a háromszorosát szinte mindegy mi van. Erre szaros 10 milliárddal próbál rémisztgetni bálint (TÖBB OKBÓL KIFOLYÓLAG SE ÉRDEMLI MEG, HOGY NAGYBETŰVEL ÍRJAM A NEVÉT, SZENZÁCIÓHAJHÁSZ SZART IRKÁL, ÉS RÉSZT VESZ EBBEN A MEGBASZODOTT MAGYAR VALÓSÁGBAN, ÉS A BEVETT MAGYAR SZOKÁS SZERINT AZ ÖSSZEGET FORINTBAN KÖZLIK. BASSZATOK MÁR MEDVÉT KI A FASZOM FOG BÁRKI EZEN BOLYGÓ EZEN FERTÁLYÁN FORINTBAN SZÁMOLNI BÁRMIT???????????????????????????????????????????????????????????? MIÉRT NEM LEHET ERRŐL A RENDKíVÜL BAROM SZOKÁSRÓL LESZOKNI? AKI AKARJA MAJD ÁT FOGJA SZÁMOLNI FORINTBA, VAGY BÁRMI MÁS VALUTÁBA, NEM KELL EZ)

Szóval 30 millió dollárból elkészül a rendezői változat az Igazság Ligája filmből. De miért kell ezt így ebben a formában tálalni? Konkrétan volt egyfajta jó irány az indexnél, de megint nagyon lejt az a bizonyos lejtő. Viszont ilyen formában, és minőségben én is tudnám csinálni. Jöhet a szerződés.

A bejegyzés trackback címe:

https://hupifeketenyuvesostoros.blog.hu/api/trackback/id/tr2915727592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása