Megint Barbi és még valami magyar főleg budapesti underground
2020. október 06. írta: Amigarockwell

Megint Barbi és még valami magyar főleg budapesti underground

Ha már tegnap volt csajmetál akkor legyen ma is és ugyanattól a zenekartól.

És ha már electric akkor emlékezzünk meg a jó Wackor zenekarról is:

Mert a JOE az Electric Fire, és anno aki ott volt bizonyos koncerten, név szerint a múlt jótékony homályába vesző emlékébe eseményén a nevezetes Marco Polo klub, (hehehehehe), mások gyerekszobája nagyobb, mint az a hely volt, viszont akkkkkkkkkkkkkora nagy megfejtés volt ott időnként hétköznap, hogy az akkor még létező Kultiplex szovjet filmművészet válogatása adta a másikat, és dürer még bőven nem volt. És egy szép Marco Poloban megrendezett Wackor koncerten felhangzott az utasítás SleyerCsabitól Hiába na, a 2000-es évek tényleg eleje egy elég érdekes rock/metal életet tett lehetővé Budapesten. Sajnos az úgynevezett vidékről (ami nekem nem vidék, mert ami város az város. Ezt állítom született budapestiként) fogalmam sem volt, pár évvel ezek utána kezdtem csak el járkálni mindenfelé. De a lényegen nem változtat, igazi pezsgő színvonalas rock/metal élet volt elég sokszor hétköznap is, nem kizárólag csak péntek-szombat.

Ma se lenne azért olyan rossz. De elvből nem nyilatkozom a jelen helyzetről. Nem vagyok hajlandó elfogadni amit a média sulykol, hogy 2020 véglesen beleírta magát bizonyos szempontból a történelemkönyvbe. Nem vagyok hajlandó elfogadni miközben örményeket gyilkolnak, miközben Ukrajna egy része lángokban áll évek óta, miközben kínai barátaink népirtást hajtanak végbe, miközben 2020-ban az emberiség egy része egymást eltiporva igyekszik a szaros hatalmi, önző érdekei által vezérelve embertársait kivégezve valahova eljutni. 

Béke. És akasszátok fel a királyokat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hupifeketenyuvesostoros.blog.hu/api/trackback/id/tr1316230082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása