Dzsoki tévé
2019. január 29. írta: Amigarockwell

Dzsoki tévé

Index.hu hír:

"Február 17-én indul el a TV2 csoport két új csatornája, derül ki a mai sajtóközleményükből. Ahogyan azt korábban már mi is írtuk, a TV2 elindítja a Moziverzum és a Jocky TV nevű csatornákat. Igen, Jocky TV, mint a karakter a Dallasból. Igen, E betű nélkül, hiába írja az egész magyar internet Jockeynak. A Jocky TV ráadásul iszonyatosan stílusosan, a Dallas: Ahogy kezdődött című filmmel indul reggel 8-tól, majd utána 10 részes Dallas-maraton következik. A Moziverzum pedig este 7-kor indul, az első film a csatornán pedig a Transformers: Az utolsó lovag lesz."

Ez aztán a minőségi művelt szórakoztatás fellegvárának ígérkezik. Végre lehet megint nézni a dállászt a dzsoki tévén. Aztán este meg a még kiválóbb tránszformánsz filmek valamelyikét. Teljesen nyilvánvaló, hogy a magyar embernek csak erre van szüksége és semmi másra. Legalább ezzel szépen letudja kötni a maradék agysejtjeit ahelyett, hogy azon gondolkodna esetleg, hogy ez a lángoktól ölelt kicsi ország miért fulladozik a saját szarában, és miért nem fog ebből belátható időn belül kievickélni. dallasz.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hupifeketenyuvesostoros.blog.hu/api/trackback/id/tr5214597316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása