Titkaid és egyéb de ehhez kapcsolódó nosztalgia
2020. június 16. írta: Amigarockwell

Titkaid és egyéb de ehhez kapcsolódó nosztalgia

Senki se tudja ha ka.... az egy teljesen másik tévéműsor. Volt egyszer Ágnesnek (nem vagyok teljesen biztos ma milyen művésznevet használ, de ez mindegy is) egy ilyen korszaka:

Ami marha jó volt. Volt szerencsém a megboldogult Kultiplex intézményben egy sokzenekaros valamin Wackorral együtt látni, az se volt semmi. Ahogy a Titkaid feldolgozása se. Pár napja valamiért eszembe jutott, de nem ez a verzió hanem az eredeti a Beri Ary és Gombocamiről rettentő sokáig azt se tudtam, hogy tényleg forgattak a 90-es évek elején-közepén egy elég szürreális klipet, egész jó zenével. Bár akkor is furcsa volt a hangszerelés, mert nagyon nem akkorinak tűnt hanem nem tudom mikorinak. És csak jóval később derült ki, hogy ez egy mozifilmből van, a Szerelem második vérigből. Mai napig nem láttam egyik filmet se, három része van, persze néha eszembe jut, hogy csak meg kéne nézni aztán valahogy mégse. Nagyon nem voltam akkor képben és amikor az egykori A3 interaktív kivánságműsorában sorra került egész jó volt. Ja volt ott Akela, Carmen meg nem is tudom mik még amiket szintén nem tudtam hová tenni, csak jóval később.

Internetről elméletben se hallva, de számítógépekről is csak egy nyolcvanvalahányas német OTTO katalógusból nézegettem a komplett Commodore 64 illetve Atari és pár akkori konzol. Meg fehérneműben magukat illető nők, és néhol elég sok minden látszott. Meg elég sok minden. Meglehetősen vastag és nagy alakú kiadvány volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hupifeketenyuvesostoros.blog.hu/api/trackback/id/tr4215813918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása