Vonat műsor vol1
2020. június 11. írta: Amigarockwell

Vonat műsor vol1

Pici csúszás következett be eme videó publikálásában mert az első render valami 20 órán át tartott. De nem igazán lett jó. Aztán némi szarakodás után a következő már csak röpke tizen óra, és némi tényleg belenyúlás utána a végső verziót ami már jónak mondható az emlékeim szerint 7 valami óra. Még mindig sok és biztos vagyok benne, hogy le lehet ezt rövidíteni anélkül, hogy más gépet kellene szerválnom. Jelenleg egy 2012-es AMD gépet használok erre a célra, vagyis ismét ezt használom.

Lett új, csak azzal más problémák vannak de mára semmiképp nem lehetne használni ilyesmire, mert rendszerügyileg nagyon kezdi a mélységek mélységét elérni. De meg lesz majd oldva ez is idővel.

Szépen tudtam használni sokkal összetettebb problémákra a régit, és a koncepció az lenne, hogy az újon vágok majd átmásolva a régire azon csak renderelni. Csak idő meg elhatározás kéne mert némi szerelés is benne lenne. Na de sebaj!

Ez a videó is azért készült, hogy próbálgassam a kamerám képességeit, hiszen a fő projekt a Dunai illetve Tiszai hidak végigjárása nem lesz egyszerű. A bonyolultsága elsősorban a távolságokból adódik, meg persze az, hogy kénytelen voltam felfüggeszteni a forgatásokat. Hetek óta szinte állandóan esős és rossz idő van és nem látszik semmi javulás. Mert amikor pont ráérnék akkor nem merek elindulni mert lehet esni fog. Amikor meg nem érek rá akkor bezzeg jó idő van. És persze jelenleg a részeg hányásukban fetrengenek a meteorológusok, hiszen éppen bejött az aktuális hazugságuk. Remélem nagyon drága volta az a pia, de kéne találni valami rendes megélhetést is már. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hupifeketenyuvesostoros.blog.hu/api/trackback/id/tr9815804686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása