Ezt a hülyebaromvilágot
2020. június 09. írta: Amigarockwell

Ezt a hülyebaromvilágot

 

Na ehhez csak gratulálni tudok index, mi a rohadás ez a címlap, hogy mosómedve nyalogassa a fejeket. Szánalom amit műveltek független újságírás címre hivatkozva. Ez konkrétan kimeríti a rémhírkeltés és hisztériagerjesztés és erkölcstelenség fogalmát. A hányinger fog el amikor megnyitom az oldalt azóta mióta kitört a sokak által várt járvány és egyben válság kitörése óta. Remélem nagyon örültök, hogy mivel ez a legfontosabb (a faszt) ezzel van tele a címlapotok, és az amcsi balhé se tudta ezt felülmúlni pedig a fél világ sír egy bűnöző halála miatt. Ezt picit bővebben kifejtem hátha támadás lesz, és akkor legalább jönnek a látogatók óbégatni. 

indexcimlap202006092259.jpg

Ezzel az egész amerikai megölték szegény feketét a zsarúk és ezért basszuk szét amit csak lehet cuccal az a probléma, hogy teljesen egy hatalmas baromság. Egyrészt egyetlen állam erőszakszervezetének nincs joga semmilyen állampolgárát megölni! Az államnak nem pusztítania kell polgárait, de más állam polgárai elpusztitásához nincs joga! Az államnak meg kell védenie az a polgárait, és aki a törvényeket nem tartja be azt el kell szeparálni, el kell különíteni, de nagyon nem kivonni a forgalomból. Lehet fájdalmas, hogy a gyilkos még él az áldozata viszont nem, de az államnak ehhez semmi felhatalmazása nincs, senkitől és semmitől nem kapott ehhez felhatalmazást! Emberi életet nem vehet el senki és semmi! Ha megteszi mégis akkor számolnia kell a következményekkel ami rá várnak. És oda lehet lökni az oktalan ám jogosan feldühödött tömegnek a gyilkost, viszont az ebben résztvevőknek számolniuk kell a következményekkel. Tehát ha megbosszulják akkor nem börtön lesz hanem bítófa. Vagy ha nem akkor az áldozat hozzátartózói jogos bosszúvágytól fűtve elintézik őket, és így tovább. Az erőszak erőszakot fog szülni, és soha nem lesz vége.

És most jöhet a kakicunnami.

A bejegyzés trackback címe:

https://hupifeketenyuvesostoros.blog.hu/api/trackback/id/tr6515771538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása