20200527
2020. május 27. írta: Amigarockwell

20200527

Mindenki elmehet a jó fészkes fenébe aki egy járvány semmilyen értelemben nem bizonyított tényleges hatásait a kelleténél, szükségesnél jobban terjeszti, egyenesen visszaél vele, és ami a legrosszabb fél a kb semmitől.

Ne már, hogy komolyan ettől rettegjen a komplett emberiség. Nagyon jól ismertem a pár hónappal ezelőtti higiéniához való hozzáállást, konkrétan szart bele szinte mindenki, nem mostak kezet wc előtt és után és a többi. Komolyan úgy kell kezelni mintha milliók hevernének halottan? Komolyan azzal kell tele lennie az eddig is a semmi faszságot karcolgató hírportáloknak, hogy megint mi van a koronavírussal? Rohadtul unalmas már ez az egész baszott szar. Ahogy rohadt unalmas a drágalátos hatalomnak a végtelen cinikus hozzáállása. 

Jön valami évek óta hiába jósolgatott járvány és be kell fosni és minden nagyon nehezen kivívott emberi jogok semmibevétele maximális földbetaposása a tényleges megoldás? Miközben nagyon könnyen lehet, hogy nem több egy szokásos influenza hatásainál? Hát gratulálok emberiség. Ahogy ahhoz is gratulálok, hogy jelenleg úgy néz ki el lehet felejteni az eddigi bevett szokásokat. Mi lesz a következő? Szkafanderben vagy vegyvédelmi ruhában kell élni azon a bolygón ami eddig az életterünket biztosította? Beszélnek itt teljesen más életről ezentúl, hogy így meg úgy másként lesz, aha biztos úgy lesz. Jöjjön az a katasztrófa aminek jönnie kell, ha egy ilyen semmi megtorpaszt mindent akkor ezt be kell fejezni, dögöljünk meg ahogy vagyunk. Hiszen az el se indult környezetvédelmi intézkedések is el lettek földelve, hiszen most más prioritások vannak a célkeresztben.

A bejegyzés trackback címe:

https://hupifeketenyuvesostoros.blog.hu/api/trackback/id/tr6315720234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása