Balu a maci, vajon tud-e barna kakit
2019. február 02. írta: Amigarockwell

Balu a maci, vajon tud-e barna kakit

balumedvedolga.jpgEzek aztán a nagyszerű hírek, ahogyan az index címlapján olvasható 2019. 02. 02. 19:58-kor esedékes állapotában olvasható. Tudom az index szándékosan ilyen, néhol cinikus és ironikus ami egy csomó esetben tud vidám perceket okozni és nem is lepődtem meg a stíluson most sem. Jó is ez amúgy, vannak hibák a javításukra tett kísérlet remélhetőleg minél hamarabb eljön, ám e hír mellett nem tudok elmenni.

Tehát Balu a medve (ej nem lehetett volna kevésbé sablonos név szegénynek? Bár olyan sok baj azért nincs ezzel, lehetett volna Medve János is) elvégezte dolgát. Aha a dolgát. Érted a DOLGÁT! 

TEHÁT BALU ELMENT SZARNI!444!!!!balu.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A mormota meg Bill Murrayval időjóslást hajtott végre majd egy autós üldözés után a végzetükbe hajtottak. De jó film is, meg kéne nézni megint.

A bejegyzés trackback címe:

https://hupifeketenyuvesostoros.blog.hu/api/trackback/id/tr4514604388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása