Not secure - parlament.hu
2019. február 01. írta: Amigarockwell

Not secure - parlament.hu

Miért is nem csodálkozom azon, hogy magyar állam működése nem a legmegfelelőbb és erre egy csodás példa a parlament.hu nem biztonságos kapcsolatot használ?

orszaggyulesnotsecure.jpg

Hát igen, ez lenni magyar illiberális keresztény-demokrácia. Itt minden tökéletes, minden szipi-szuper. Csak közben nyakig merültünk a híg fosban és nagyon úgy tűnik ez a magyar népnek mint általában vett entitásnak tökéletesen megfelel. Nem lehet ezen csodálkozni, ami itt volt 40 éven át az szépen kiírtotta az itt szocializálodott emberek lelkéből az igazi ellenállást, az igazi lázadást, az eddig és ne tovább igényét. 

Apró ám nagyon ordító  jelek vágják a pofánkba, hogy nagyon másként kellene mindent csinálni, ám ha nem fog az agyakban átfordulni a gondolkodás, ha nem az lesz az első, hogy miként tudok okosba, miként tudok fusizva elintézni mindent, kijátszva a törvényt a szabályokat mert nekem ez jár, mert úgy is lopnak a politikusok, mert más is lop, mert mindig is ez volt errefelé a szokás addig soha nem fog megváltozni semmi. A magyar néplélek nagyon sokáig ezen a kényelmes ám nagyon kellemetlen úton fog tengődni. 

Na tessék, a fene se akart most itt ilyen filozófiai fejtegetésekbe menni és mégis sikerült kicsit. Pláne azért se akartam mert ezt a felületet nem is ilyesféle célokra szánom. No, a lényeg kedves parlament.hu adminok vagy mik, kezdjetek valamit ezzel mert ez gáz azért. Ja azt meg se említem, hogy valami elképesztően működik az oldal. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hupifeketenyuvesostoros.blog.hu/api/trackback/id/tr3814602764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása